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dc.contributor.advisorCifuentes Rodríguez, Ándres Fernando
dc.contributor.authorParrales Correa, Julexy Jahaira
dc.date.accessioned2021-07-06T20:31:36Z
dc.date.available2021-07-06T20:31:36Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/9951
dc.descriptionThe objective of this case is to analyze the perception of the residents of the La Unión parish for the creation of an agro-tourism product on the El Porvenir farm. Community participation is essential when implementing a tourism project because their attitudes will help to know if said plan is viable. For the development of this work, field research was used in order to know the current state of the natural resources that the farm has, it was possible to appreciate that tourists attend this place although its facilities are not completely adequate to carry out some type of tourism. Through this process, it was determined that the El Porvenir farm has natural resources, which could be used to create an agro-tourism product. It is also considered to be an opportunity to promote rural tourism.es_ES
dc.descriptionThe objective of this case is to analyze the perception of the residents of the La Unión parish for the creation of an agro-tourism product on the El Porvenir farm. Community participation is essential when implementing a tourism project because their attitudes will help to know if said plan is viable. For the development of this work, field research was used in order to know the current state of the natural resources that the farm has, it was possible to appreciate that tourists attend this place although its facilities are not completely adequate to carry out some type of tourism. Through this process, it was determined that the El Porvenir farm has natural resources, which could be used to create an agro-tourism product. It is also considered to be an opportunity to promote rural tourism.es_ES
dc.description.abstractEl objetivo de este caso es analizar la percepción de los residentes de la parroquia La Unión para la creación de un producto agroturístico en la hacienda El Porvenir. La participación de la comunidad es indispensable a la hora de implementar un proyecto turístico debido a que sus actitudes ayudarán a conocer si dicho plan es viable. Para el desarrollo de este trabajo se utilizó la investigación de campo con el fin de conocer el estado actual de los recursos naturales que posee la hacienda, se pudo apreciar que turistas asisten a este lugar aunque sus instalaciones no están completamente adecuadas para realizar algún tipo de turismo. Mediante este proceso se determinó que la hacienda El Porvenir cuenta con riquezas naturales, las cuales podrían ser utilizadas para la creación de un producto agroturístico. Además se considera que es una oportunidad para impulsar el turismo rural.es_ES
dc.format.extent29 p.es_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherBABAHOYO: UTB, 2021es_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/*
dc.subjectPercepción de los residenteses_ES
dc.subjectProducto agroturísticoes_ES
dc.subjectTurismo rurales_ES
dc.subjectAgroturismoes_ES
dc.titleAnálisis de la percepción de los residentes de la Parroquia La Unión para la creación de un producto agroturístico en la Hacienda El Porvenires_ES
dc.typebachelorThesises_ES


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