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dc.contributor.advisorPesantes Sangacha, Deysi Adriana
dc.contributor.authorFreire Gamboa, Melissa Xiomy
dc.date.accessioned2020-05-31T02:28:00Z
dc.date.available2020-05-31T02:28:00Z
dc.date.issued2020-01
dc.identifier.urihttp://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/8058
dc.descriptionThe current case study is aimed at the Gastronomic Tourist Service and the offer in the city of Babahoyo, and to know the socio-economic and cultural identity impact generated by the relationship between both factors that contributes to the location and the region; It should be noted that gastronomy is one of the key tools for the improvement of tourism in Babahoyo. This research aims to encourage and preserve the intrinsic traditions in the Ancestral Identity of Montubio Fluminense’s, representing the varieties of typical dishes that are native to the city, where you can know the level of acceptance of the Gastronomic Tourist Services in the population. The feasibility and significance of the project will be achieved; and analyze the behavior of the tourism market that provides minimal information about this Gastronomic Tourism Sector.es_ES
dc.descriptionThe current case study is aimed at the Gastronomic Tourist Service and the offer in the city of Babahoyo, and to know the socio-economic and cultural identity impact generated by the relationship between both factors that contributes to the location and the region; It should be noted that gastronomy is one of the key tools for the improvement of tourism in Babahoyo. This research aims to encourage and preserve the intrinsic traditions in the Ancestral Identity of Montubio Fluminense’s, representing the varieties of typical dishes that are native to the city, where you can know the level of acceptance of the Gastronomic Tourist Services in the population. The feasibility and significance of the project will be achieved; and analyze the behavior of the tourism market that provides minimal information about this Gastronomic Tourism Sector.es_ES
dc.description.abstractEl actual estudio de caso va dirigido al Servicio Turístico Gastronómico y la oferta en la ciudad de Babahoyo, y conocer el impacto socio-económico e identitario cultural que genera la relación entre ambos factores que aporta a la localidad y a la región; cabe recalcar, que la gastronomía es una de las herramientas claves para el mejoramiento turístico de Babahoyo. Mediante esta investigación se pretende incentivar y preservar las tradiciones intrínsecas en la Identidad Ancestral Del Montubio Fluminenses, representando las variedades de platos típicos que son autóctonos en la ciudad, donde se conocerá el nivel de aceptación de los Servicios Turísticos Gastronómicos en la población. Se logrará alcanzar la factibilidad y trascendencia del proyecto; y se analizará el comportamiento del mercado turístico que proporciona mínima información sobre este Sector Turístico Gastronómico.es_ES
dc.format.extent30 p.es_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherBabahoyo: UTB, 2020es_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/*
dc.subjectGastronomíaes_ES
dc.subjectRentabilidad socio-economíaes_ES
dc.subjectImpactoes_ES
dc.subjectIdentidad culturales_ES
dc.titleAnálisis de los servicios turísticos gastronómicos que se ofrecen en la ciudad de Babahoyoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES


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