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dc.contributor.advisorEscobar Mayorga, Diana
dc.contributor.authorLopez Bajaña, Jorge Jiang
dc.date.accessioned2020-05-01T02:43:03Z
dc.date.available2020-05-01T02:43:03Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/7562
dc.descriptionThis case study describes the causes of the low levels of sales presented by the picanter "Los Piqueros" of the Vinces canton. The purpose of this case study is to show what factors directly affect the low sales levels of picanteria. Therefore, the problems that arise within the seafood products business will be disclosed. The methodology used to obtain and collect information were data collection instruments such as the survey and interview, which was aimed at consumers and the owner of the picanteria respectively.es_ES
dc.descriptionThis case study describes the causes of the low levels of sales presented by the picanter "Los Piqueros" of the Vinces canton. The purpose of this case study is to show what factors directly affect the low sales levels of picanteria. Therefore, the problems that arise within the seafood products business will be disclosed. The methodology used to obtain and collect information were data collection instruments such as the survey and interview, which was aimed at consumers and the owner of the picanteria respectively.es_ES
dc.description.abstractEl presente estudio de caso describe las causas de los bajos niveles de ventas que presenta la picantería “Los Piqueros” del cantón Vinces. El propósito de este estudio de caso es mostrar que factores inciden de manera directa en los bajos niveles de ventas de la picantería. Por lo cual, se darán a conocer los problemas que surgen dentro del negocio de productos derivados del marisco. La metodología que se realizó para la obtención y recopilación de información fueron instrumentos de recolección de datos como la encuesta y entrevista, quien estuvo dirigida para consumidores y propietaria de la picantería respectivamente.es_ES
dc.format.extent22 p.es_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherBabahoyo, UTB 2020es_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/*
dc.subjectNivel de ventases_ES
dc.subjectMotivaciónes_ES
dc.subjectCalidades_ES
dc.subjectAtención al clientees_ES
dc.subjectcompetenciaes_ES
dc.titleNivel de ventas en la Picantería “Los Piqueros”es_ES
dc.typebachelorThesises_ES


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