Propuesta gastronómica para el desarrollo sociocultural en el Cantón Buena Fe, año 2019
Propuesta gastronómica para el desarrollo sociocultural en el Cantón Buena Fe, año 2019
dc.contributor.advisor | Barragan Morocho, William Roberto | |
dc.contributor.advisor | Barragan Morocho, William Roberto | |
dc.contributor.author | Ruiz Avellan, Yalicsa Andreina | |
dc.contributor.author | Ruiz Avellan, Yalicsa Andreina | |
dc.date.accessioned | 2020-05-12T18:15:49Z | |
dc.date.available | 2020-05-12T18:15:49Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.utb.edu.ec/handle/49000/7923 | |
dc.description | This research project was developed based on the problems evidenced in the Buena Fe canton, Los Ríos Province, in terms of gastronomy and the social and cultural development of the town, for which the respective objectives framed and supported were established with proper research and data collection for decision-making focused on solving all the problems found. In Chapter 1, the topic of research based on international, national, local and institutional contexts will be developed, raising the respective problematic situation, and in the same way the respective justification for setting the objectives to be achieved. Chapter 2, will contain the necessary theoretical support in the conceptual framework, referential and research background attached to the subject under investigation, supported by reference of the most representative authors, all this research assembly to conclude with the hypotheses of the case. In Chapter 3, the results obtained from data collection, subsequent representation with the respective statistical tables and graphic representation will be announced. The respective proposal will be developed in Chapter 4, outlining the objectives that need to be achieved as part of the structure of the proposed alternative to solve the case, in addition the respective conclusions and recommendations regarding the improvement of gastronomy and sociocultural development of the Buena Fe song. | es_ES |
dc.description | This research project was developed based on the problems evidenced in the Buena Fe canton, Los Ríos Province, in terms of gastronomy and the social and cultural development of the town, for which the respective objectives framed and supported were established with proper research and data collection for decision-making focused on solving all the problems found. In Chapter 1, the topic of research based on international, national, local and institutional contexts will be developed, raising the respective problematic situation, and in the same way the respective justification for setting the objectives to be achieved. Chapter 2, will contain the necessary theoretical support in the conceptual framework, referential and research background attached to the subject under investigation, supported by reference of the most representative authors, all this research assembly to conclude with the hypotheses of the case. In Chapter 3, the results obtained from data collection, subsequent representation with the respective statistical tables and graphic representation will be announced. The respective proposal will be developed in Chapter 4, outlining the objectives that need to be achieved as part of the structure of the proposed alternative to solve the case, in addition the respective conclusions and recommendations regarding the improvement of gastronomy and sociocultural development of the Buena Fe song. | es_ES |
dc.description.abstract | El presente proyecto de investigación se desarrolló a partir de la problemática evidenciada en el cantón Buena Fe, Provincia de Los Ríos, en cuanto a la gastronomía y el desarrollo social y cultural de la localidad, para lo cual se establecieron los respectivos objetivos enmarcados y sustentados con la debida investigación y recopilación de datos para la toma de decisiones enfocadas en solucionar todos los problemas hallados. En el capítulo 1, se desarrollará el tema de investigación fundamentado por contextos internacional, nacional, local e institucional, planteando la respectiva situación problemática, y de la misma manera la justificación respectiva para plantear los objetivos que se busca alcanzar. El capítulo 2, contendrá la sustentación teórica necesaria en el marco conceptual, referencial y antecedentes investigativos apegados al tema que se investiga, sustentada con referencia de los autores más representativos, todo este ensamblaje investigativo para concluir con las hipótesis del caso. En el capítulo 3, se dará a conocer los resultados obtenidos a partir de la recopilación de datos, posterior representación con los respectivos cuadros estadísticos y representación gráfica. Se desarrollara la respectiva propuesta en al capítulo 4, delineado los objetivos que se requieren alcanzar como parte de la estructura del de la alternativa propuesta para dar solución del caso, además se acotara las respectivas conclusiones y recomendaciones en cuanto al mejoramiento de la gastronomía y el desarrollo sociocultural del canto Buena Fe. | es_ES |
dc.format.extent | 92 p. | es_ES |
dc.format.extent | 92 p. | es_ES |
dc.language.iso | es | es_ES |
dc.language.iso | es | es_ES |
dc.publisher | Babahoyo: UTB, 2020 | es_ES |
dc.publisher | Babahoyo: UTB, 2020 | es_ES |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/ | * |
dc.subject | Gastronomía | es_ES |
dc.subject | Desarrollo | es_ES |
dc.subject | Cultura | es_ES |
dc.subject | Sociedad | es_ES |
dc.title | Propuesta gastronómica para el desarrollo sociocultural en el Cantón Buena Fe, año 2019 | es_ES |
dc.title | Propuesta gastronómica para el desarrollo sociocultural en el Cantón Buena Fe, año 2019 | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |